AKTUELLT

SkÀrpta allmÀnna rÄd i VÀsternorrland!

Här uppdaterar vi kontinuerligt hur våra kurser fortlöper i höst. Danceworld informerar via hemsida, Instagram samt Facebook. Höstterminen avslutas den 4 december.


2020-11-17


Nu avslutar vi höstterminen!

Sön29Nov.jpg
MĂ„ndag3011.jpg

Söndag den 29/11 till torsdag den 3/12 dansar vi höstterminens sista kurstillfällen. Då restriktionerna fortfarande ligger kvar fortsätter vi med våra live-sända klasser.


2020-11-22


Tisdag112.jpg
Onsdag212.jpgtorsdag3dec.jpg


2020-11-26


Hösten 2020

Nu har i endast ett par veckor kvar på höstterminen. Ett stort tack för att ni valt att dansa hos oss denna termin. Vi har planerat att dansa höstterminen fram till den 4 december.

Terminen sträcker sig mellan 30/8-4/12 med lov vecka 43,44.

Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ifall vi måste ställa in någon kurs anslåls det här på hemsidan, på vårt Instagram Danceworldsundsvall på Facebook samt på dansskolans ytterdörrar. Vi skärper även våra regler nu efter höstlovet då många varit på resande fot. Om man själv eller någon i familjen har minsta systom, stanna hemma.

Nu börjar vi närmar oss slutet av terminen och pga Covid-19 kan vi inte ha några dansavslutningar. Vi vill ändå på vårt sätt visa vad dansarna lärt sig och väljer därför att filma lite från de två sista kurstillfällerna och lägger ut det på vårt avslutningskonto på Instagram "danceworldavslutning". Om ditt barn inte får vara med på film & bild så ber vi er maila in om detta till info@danceworldsundsvall.se

Nu finns vårens kursschema ute. Vi startar från torsdag den 28/1.  Vi kommer att ge våra elever som nu går danskurser rekommendationer till fortsatt kurs under kvarvarande lektioner.

Önskar du anmäla dig i flera kurser går det bra att skicka din anmäln direkt till info@danceworldsundsvall.se
Begränsat antal platser.

Se kursutbudet för våren 2021, klicka här.

Är du osäker på när din/dina kurser forstätter eller har du frågor ring eller skicka dem till info@danceworldsundsvall.se
Ann 070-6509508 eller Suzi 070-3565618.

Covid-19
För att alla ska känna sig trygga begränsar vi antalet personer i våra lokaler, vi nyttjar tre olika entréer till dansskolan. Det är viktigt att man endast lämnar sitt barn på träning och sedan kanske tar en promenad eller liknande under tiden som gruppen dansar. Detta gäller alla grupper. Vi har självklart förståelse för att vissa barn inte är redo att vara utan förälder, speciellt om de är små. Kursen Stor & Liten dansas alltid med en vuxen/förälder.  Alla ska vara symptomfria hos oss. 

Ta hand om varandra/Ann & Suzi med personal


2020-11-01


Winter Dance Camp 2021 - AnmĂ€lan Öppen!

Winter Dance Camp 2021 - Header .png

ÄNTLIGEN! 

Anmälan är nu öppen till vårt Winter Camp datumen 8-10 Januari 2021. Våra första gästtränare är släppt och det är inga mindre än Marco Behal, Sofia Bergsten & Felicia Dackell. Övriga tränare på lägret är Kim Åkerström, Ann Lähdet & Suzi Antonsson, mer tränare kan presenteras så håll ögonen öppna. 


Nu i dessa tider då coronaviruset fortfarande är kvar så har vi tagit beslutet att inte ta hit några internationella tränare detta läger heller. Men vad gör det när vi har dessa grymma tränare som gästar oss? :) 

Samma säkerhetsåtgärder som på vårt Summer Camp gäller detta läger och en ny riskbedömning kommer att göras innan lägrets start. 


Vi ser nu fram emot att få dansa med er i vinter. Anmäl dig idag och säkra din plats via länken: https://forms.gle/iuupBXjKBE7BVsVv6 

Varmt välkomna! 


Med vänliga hälsningar

Kim Åkerström, Ann Lähdet & Suzi Antonsson 

 


2020-10-28


Hösten 2020

Här kan ni se vilken entré söndagens & måndagens kurser har.

Vanlig entré = Centralagatan 11
Entré Esplanad = Ingång baksidan av Blå huset
Entré sal4 = Mitt emot Pinchos, kortsidan Blå huset
Entré Esplanad & Sal 4 öppnar 5 minuter innan klass.


2020-09-12


Samarbete Sixt Hyrbilar

sixt sammarbete.PNG

Sixt Sundsvall har satt ihop ett fantastiskt erbjudande till alla er som vill boka en vil under 2020. Ange koden "Danceworld" i bokningen för 15% på din hyrbil i Sundsvall. Nu med tävlingarna igång igen kan du köra en BMW eller Mercedes till nästa danstävling. 

 


2020-07-27


Riktlinjer pÄ Danceworld gÀllande Covid-19

28mars.jpg


2020-04-15


Dw news! lÀs mer nedan...covid-19

Danskurser Covid-19

Vi kommer följa de riktlinjer som Folkhälsomyndigheten ger.
http://www.folkhalsomyndigheten.se


OBS! Alla dansare med någon typ av luftvägssymtom, hosta, förkylning och /eller feber, även lindriga symtom uppmanas att stanna hemma från danskurser, coaching.
Efter sjukdom så avvakta i 48 timmar innan ni åter kan komma till Danceworld.

Är men redan i uppmanad karantän från jobb eller skola så gäller denna även på Danceworld.

Vi hoppas att så många som möjligt slipper bli sjuka och att vi snart är tillbaka till vanlig vardag. Ta hand om varandra.


2020-03-12


Svar pÄ vanliga frÄgor

Ja, man får testa kursen vid första kurstillfället, men en anmälan krävs.

 

Avanmälan görs till anmalan@danceworldsundsvall.se senast dagen innan andra kurstillfället.

 

Betalning sker innan andra kurstillfället antingen via bankgiro 5917-0126 eller till Swish 1230070706. Delbetalning går att ordna, kontakta Ann eller Suzi info@danceworldsundsvall.se. För ytterligare infomation se kurser/priser på hemsidan.

 

Passande danskläder och skor. Mjuka lediga kläder som man rör sig bra i, samt gympaskor på fötterna, barn upp till 7 år kan även ha mockasiner.

 

Får man vara med som förälder? JA, på Discokidzlektionerna dansar man med sitt barn om så behövs vid de första kurstillfällerna. På kursen Stor&liten kan man dansa tillsammans med sitt barn hela terminen, super rolig träning och en toppenstund för både stor och liten.

 

Vi håller till på Centralgatan 11, blå huset i Sundsvall.


2015-01-08

AKTUELLT

SkÀrpta allmÀnna rÄd i VÀsternorrland!

Här uppdaterar vi kontinuerligt hur våra kurser fortlöper i höst. Danceworld informerar via hemsida, Instagram samt Facebook....

KURSER

Anmäl dig till någon av våra danskurser. Se aktuellt utbud.