AKTUELLT

PÄ söndag kl.11.00 slÀpps platserna för höstens danskurser.

Höstens kurser.png


2021-04-06


Boka dina DanceworldklÀder nu!

KlÀder.png

Bokning sker via info@danceworldsundsvall.se, betalning via Swish 1230070706. (Namntryck + 50 :-)


2021-02-06


VĂ„rterminen 2021

Terminen sträcker sig från 28 januari-6 maj
Sportlov vecka 10 (8-14/3 samt påsklov 1/4-10/4

Har du redan anmält dig skickar vi ut infobrev via mail en vecka innan kursstart. Nu har samtliga kursdeltagare fått välkomstmail, saknar du bekräftelse maila till info@danceworldsundsvall.se. I mailet informerar vi bland annat om kursens tid, vilken entré samt att dansläraren kommer att hämta eleverna 5 minuter innan kursstart samt att följa dem åter efter avslutad kurs. Obs! Receptionen och omklädningsrum är stängda.


Det går bra att prova på kursen vid det första kurstillfället. Om du sedan inte önskar fortsätta är det viktigt att du avanmäler dig innan andra kurstillfället till info@danceworldsundsvall.se. Vi tar inte emot anmälningar i dörren då vår receptionen är stängd. Alla anmälningar sker via denna hemsida.

Betalning sker endast via Bankgrio 5917-0126 eller Swish 1230070706. Märk betalningen med dansarens namn, födelsedatum samt kurs. Betalningen ska senast vara oss tillhanda innan andra kurstillfället eller för er som har VID-kort gäller senast 4 februari. Faktura skickas inte ut, delbetaning är möjlig, kontakta oss via info@danceworldsundsvall.se

På grund av Covid-19 så försöker vi begränsa antalet personer i våra lokaler, vi nyttjar tre olika entréer till dansskolan. Våra omklädningsrum kommer fortsatt att vara stängda. Det är viktigt att man endast lämnar sitt barn på träning och sedan kanske tar en promenad eller liknande under tiden som gruppen dansar. Dett gäller alla grupper. Vi har självklart förståelse för att vissa barn inte är redo att vara utan förälder, speciellt om de är små. Kursen Stor & liten dansas alltid med en vuxen per barn.

Alla ska vara symtomfria hos oss. Du ska stanna hemma ifall någon i ert hushåll har konstaterad Covid-19.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ifall vi måste ställa in någon kurs anslås det på denna hemsida uder aktuellt, på vårt Instagram-konto danceworldsundsvall och på Facebook samt på dansskolan ytterdörrar.

Varmt välkommen till vår värld av dans!

 


2021-01-15


Svar pÄ vanliga frÄgor

Ja, man får testa kursen vid första kurstillfället, men en anmälan krävs.

 

Avanmälan görs till anmalan@danceworldsundsvall.se senast dagen innan andra kurstillfället.

 

Betalning sker innan andra kurstillfället antingen via bankgiro 5917-0126 eller till Swish 1230070706. Delbetalning går att ordna, kontakta Ann eller Suzi info@danceworldsundsvall.se. För ytterligare infomation se kurser/priser på hemsidan.

 

Passande danskläder och skor. Mjuka lediga kläder som man rör sig bra i, samt gympaskor på fötterna, barn upp till 7 år kan även ha mockasiner.

 

Får man vara med som förälder? JA, på Discokidzlektionerna dansar man med sitt barn om så behövs vid de första kurstillfällerna. På kursen Stor&liten kan man dansa tillsammans med sitt barn hela terminen, super rolig träning och en toppenstund för både stor och liten.

 

Vi håller till på Centralgatan 11, blå huset i Sundsvall.


2015-01-08

AKTUELLT

PÄ söndag kl.11.00 slÀpps platserna för höstens danskurser.

KURSER

Anmäl dig till någon av våra danskurser. Se aktuellt utbud.