PERSONAL

H√§r √§r v√•r personal. Klicka p√• bilderna för mer information.

personal_ann (5K)

Ann Lähdet

Suzi L Antonsson

Matz Bergström

Linda Hjortén

Camilla Johansson

Tomas Rodin

Sara Rönström

Johanna Molin

Linn Strandberg

Ida Nyberg

Freya Svedberg

Ann Lähdet

Ann är delägare i Danceworld och har själv dansat som professionell dansare i många år. Hon har tävlat i bl.a. latinamerikansk dans, standard, street, disco, salsa och bugg. Ann var första svenska som blev uttagen att representera Sverige på mixing blues VM. Hon blev tio-dansmästare 1995 och var rankad som bästa svenska professionella dansare 2005 i latinamerikansk dans.

M√•nga k√§nner igen henne fr√•n TV4:s popul√§ra underh√•llningsprogram "Let¬īs Dance". Hon √§r utbildad som barn- och ungdomspedagog med filosofie kandidatexamen i pedagogik och √§ven som dansl√§rare i SDO med assosiate examen i latin, pardans, hiphop och disco freestyle.

Ann är medlem, utbildare och examinator i Sveriges Dansorganisation (SDO) och licensierad domare inom SDO. Ann har tillsammans med Suzi arbetat fram Danceworlds unika och pedagogiska barndanskoncept.

Suzi L Antonsson

Suzi är delägare i Danceworld. Hon har lång erfarenhet inom dans och har även tävlat som elit- och professionell dansare i många år. Suzi var tidigt en av Sveriges bäst rankade juniordansare. Hon avslutade sin tävlingskarriär som professionell dansare med tyske danspartnern Volker Bösing.

Suzi är utbildad som beteendevetare med filosofie kandidatexamen i pedagogik och är även utbildad danslärare i SDO med assosiate examen i latin, ballroom, pardans, hiphop och disco freestyle.

Suzi är medlem, utbildare, examinator i Sveriges Dansorganisation (SDO) och licensierad domare inom SDO. Suzi har tillsammans med Ann arbetat fram Danceworlds unika och pedagogiska barndanskoncept.

Mats Bergström

Matz håller undervisningar i bugg/foxtrot, argentine tango, pardans, brudvals, stepp och show. Matz är utbildad danslärare och medlem i SDO (Sveriges Dansorganisation) samt licensierad domare i SDO.

Linda Hjortén

Linda är en mångårig dansare med erfarenheter inom tävlingsdans som latin, standard, disco, bugg och foxtrot. Hon var den yngsta juniordansaren som dansat i högsta klassen i latinamerikanska danser. Linda har även dansat som cheerleader hos Timrå IK. Hon tog sin danssporttränarexamen i disco 2007 och har även hunnit med att vara domare på hiphop/disco tävlingar. Linda är medlem i Sveriges Dansorganisation (SDO).

Camilla Johansson

Camilla "Milla" Johansson startade sin dansutbildning på Sundsvalls Kulturskola som barn och gick sedan vidare till Härnösands folkhögskolas dansarlinje och sedan Kuturamas dansarlinje. Hon jobbade under studietiden med olika dansgrupper som dansare.

Milla är utbildad på Stockholms danshögskolas 3-åriga danspedagogutbildning med huvudämnet Jazz. Under flera års tid arbetade Milla med ett dansprojekt i Huddinge som gick ut på att barn i förskolan skulle få möjligheten att uttrycka sig i dans som en del av de projekt som drevs på förskolan. Hon har också använt sin utbildning i arbete med barn med bl.a. ADHD.

Under 3 ¬Ĺ √•r arbetade Milla p√• studion i Sundsvall d√§r hon, tillsammans med andra pedagoger, hade en dansgrupp med namnet Emotions. Hon har √§ven tagit examen i dansmatematik p√• dansh√∂gskolan i Stockholm.

Dansmässigt så är Mat Mattox en dansteknik som ligger Milla varmt om hjärtat då du som dansare får en enormt bra grundteknik att stå på men koreografimässigt så bygger Milla koreografierna runt känslor, uttryck och releaseteknik. Hon har nu ett koreografisamarbete med ett danskompani i England.

Tomas Rodin

Thomas startade sin danskarriär i stilar som latin, ballroom och bugg. Kanske känner ni igen honom från det populära programmet Floorfiller. Han har arbetat på scen i flera år med ett flertal musikaler. Efter sin utbildning på danshögskolan så undervisar han nu i jazz, balett, contemporary, burlesque.

Sara Rönström

Sara är yrkesutbildad musikalartist och dansare. Hon startade sitt dansande på Bergströms Dansskola i Sundsvall, men flyttade senare till Stockholm och tillhörde länge svenska eliten i 10-dans (Latin och Standard). Genom tävlingsdansen har Sara flertalet gånger representerat Sverige nationellt och internationellt, SM, NM, Blackpool m.m.

Vid sidan om tävlingsdansen utbildade hon sig på Kulturama i Stockholm till musikalartist under 2 år. Sedan 4 år på Balettakademien i Stockholm. En Yrkesdansarutbildning med musikalutbildning. Sara har jobbat med musikvideo, TV-galor, och shower i Stockholm.

Efter flytten tillbaka till Sundsvall har hon jobbat som musikalartist i produktioner som "I hetaste laget", "Camping" och "The best little whorehouse in Texas".

Sara har undervisat dans och musikal sedan 2003 på flertalet skolor i Sundsvall ex. Timrå dansgymnasium, Studion, Sundsvalls gymnasium, Skvadern, Dröse & Norberg nöje m.fl.

Johanna Molin

Lärarstuderande tjej med dansexamen i Sveriges Dansorganisation (SDO). Hon har varit aktivt tävlande i Hiphop och Disco. Har under åren på resande fot dansat och utbildat sig i stilar som jazz, commercial, house m.m. Johanna undervisar allt från Discokidz till avancerad Commerical samt Hiphop "all styles"

Linn Strandberg

Linn har dansat sedan hon var tre år gammal och har sedan dess kontinuerligt dansat på. Hon tävlingsdansar aktivt för Danceworld Sundsvall och har deltagit på nationella samt internationella tävlingar med framgång. Hon tävlar i högsta klassen i Hip Hop-par och Hip Hop-grupp, och har även goda framgångar i Disco.

Linn brinner för att lära barn och ungdomar att dansa och älskar att se sina elever lyckas, oavsett hur små eller stora framsteg de gör. Linn har tagit sin dansexamen i Sveriges Dansorganisation (SDO).

Ida Nyberg

Förskolelärarstuderande med dansexamen i Sveriges Dansorganisation (SDO). Ida har tävlingsdansat i Hiphop på elitnivå för Danceworld Sundsvall och har deltagit på nationella samt internationella tävlingar med framgång.

Freya Svedberg

Freya tävlingsdansar aktivt för Danceworld Sundsvall och har deltagit på nationella tävlingar med framgång. Hon tävlar i högsta klassen i Hip Hop-grupp. Freya har tagit sin dansexamen i Sveriges Dansorganisation (SDO).

AKTUELLT

Välkommen till vår värld av dans.

Nu är höstterminen i fullgång. Är du intresserad av att prova på någon av våra kurser är det bara att...

KURSER

Anmäl dig till någon av våra danskurser. Se aktuellt utbud.